První zápas doma, dorazí Chemnitz

Redakce | 21.08.2023 | |

První zápas doma, dorazí Chemnitz

K a d a ň / C h e m n i t z - Po dlouhých měsících odehraje SK Kadaň zápas na domácím ledě. Ve druhém zápasu přípravy Kadaň prověří německý tým Chemnitz Crashers, vedený dobře známým Jiřím Charouskem, který ještě jako hráč strávil v Kadani několik sezón a stal se oblíbencem publika. Utkání začne v sobotu 26. srpna od 16 hodin.

 

Pro německého soupeře hrajícího v Regional lize půjde o první prověrku před sezónou. V týmu Jiřího Charouska aktuálně najdeme i jednoho českého hráče Karla Novotného, který už u Crashers načne pátou sezónu. V týmu ležícím zhruba hodinu a půl od Kadaně historicky působilo i několik dalších českých hráčů, například nynější hráč Bíliny Vlastimil Pospíšil, nebo loňský spoluhráč kadaňské letky, která dorazila z Chebu, Jan Nekvinda a nebo vyhlášený hokejový cestovatel Nicholas Lang.

Kadaňští sehráli zápas s tímto celkem i před loňskou sezónou, kdy na německého protivníka nestačili a prohráli 4:7. Jak se jim povede letos se můžete přijít přesvědčit již tuto sobotu od 16 hodin.

Foto: FB Chemnitz Crashers

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM