Dva zápasy, dvě jasné výhry Kadaňských

Redakce | 26.08.2023 | |

Dva zápasy, dvě jasné výhry Kadaňských

K a d a ň / K l á š t e r e c n/ O h ř í / C h e m n i t z - Dva přátelské zápasy mají za sebou hokejisté SK Kadaň. Po venkovní výhře 3:8 v Klášterci se dnes Kadaň utkala s německým týmem Chemnitz Crashers, který dokázala přehrát jasně 13:3. Další přípravný test proběhne ve čtvrtek 31. srpna od 18 hodin s Tygry z Klášterce.

 

První přípravný zápas odehrála Kadaň na ledě nedalekého Klášterce nad Ohří a jednalo se o vítězný start do přípravy. Trenéři do utkání nasadili několik mladíků a hráčů juniorského věku, kteří si ale dokázali s protivníkem poradit a skóre se zastavilo na 3:8. Tři branky vstřelil Lukáš Bartók, dvakrát se trefil Michal Holuša a po jedné brance přidali Kulich, Psar a Mihálik.

Druhý duel sehrála Kadaň na domácí půdě s týmem z Chemnitz. V sestavě už se objevily i některé předsezónní posily - Vladislav Vrtek, Daniel Novák nebo Václav Cestr. V brance si hrací čas rozdělil Dominik Gerstner s Ondřejem Peškem. Do utkání černožlutí vlétli a po první třetině vedli 5:0. Ve druhé periodě se gólový účet lehce pozastavil, jelikož stav po čtyřiceti minutách byl 6:2. Stavidla se opět roztrhla ve třetí části, kdy Kadaň nasázela dalších sedm branek a vyhrála přesvědčivě 13:3.

Foto:

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM