Neporažená Kadaň míří do Bíliny

Jiří Novotný (KAD) | 06.10.2023 | |

Neporažená Kadaň míří do Bíliny

K a d a ň - S koncem pracovního týdne přichází další kolo krajské ligy, v němž Kadaňští tentokrát zavítají na led bílinských Draků. Úvodní buly bude vhozeno v sobotu 7. října v 17:00

 

Černožlutí zažívají doslova snový vstup do nové sezony. Hned na úvod rozdrtili Klášterec 8:2, poté zdemolovali sedmi brankami Louny a v minulém kole si vyšlápli také na silnou Roudnici, jež z Kadaně odjela s přídělem 6:2. Krasojízdu Kadaňských vedli matadoři Hrdlička s Vrtkem; první jmenovaný se blýskl hattrickem, druhý zaznamenal dva úspěchy.

Bílinští v prvním kole padli po tuhém boji v Roudnici těsně 5:4. Následující dvě kola vynechali, nicméně v tom čtvrtém přišel průšvih. Pod vrch Bořeň přijely Lovosice, které jsou zvyklé vysoké porážky spíše přijímat. Tentokrát ale Bílinu na jejím ledě vypráskaly 5:13 a odsunuly Draky na poslední příčku.

Další domácí duel Kadaně byl plánován hned na neděli 8. října, nicméně děčínský B-tým v soutěži nepokračuje. Naši hokejisté se tak na vás budou těšit 14. října, kdy dorazí Lovosice.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM