V sobotu se v Kadani představí Lovosice

Jiří Novotný (KAD) | 09.10.2023 | |

V sobotu se v Kadani představí Lovosice

K a d a ň - Po týdenním oddychu čeká hokejisty královského města další mistrovské utkání. Na svém ledě přivítají celek Lovosic, jenž v minulých ročnících kontroloval převážně chvost ligového pelotonu. V nové sezoně se mu ovšem daří čeřit vody krajské soutěže. O tom se ostatně před nedávnem přesvědčili v Bílině, kde jim dřívější otloukánek nasázel 13 branek.

 

Kadaňští před letošním sezonou poskládali kompaktní mančaft, jenž se kromě tradičních tahounů spoléhá o ostřílené navrátilce a papírové předpoklady se zatím naplňují. Všechny dosavadní duely našich hokejistů skončily tříbodovým ziskem

Po třech suverénních výhrách se Kadaň vydala do Bíliny, jež se oklepávala z třináctigolového výbuchu s Lovosicemi. A Kadani byla důstojným soupeřem. Černožlutí vedli v závěrečné periodě již o tři góly, přesto domácí snížili na rozdíl jediného. Šanci na vyrovnáním jim však trefou na 4:6 odňal Hrdlička.

Utkání s Lovosicemi bude zároveň duelem dvou nejlepších střelců soutěže. Tradiční kanonýr Kadaně Hrdlička má na kontě 9 branek, lovosický Damašek vládne tabulce kanonýrů s 10 góly. Polabský sniper ještě předloni nastupoval v Chance lize za Havířov, minulou sezonu válel v Ústí. Právě Damašek se svým dvorním nahravačem Pavlatou jsou symboly lovosického vzestupu.

Úvodní buly padne na kadaňském zimním stadionu v sobotu 14. října v 16:00. Všichni příznivci kadaňského hokeje jsou srdečně zváni.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM