Naše hokejisty čeká nabitý víkend

Jiří Novotný (KAD) | 01.11.2023 | |

Naše hokejisty čeká nabitý víkend

K a d a ň - Hned dvojnásobnou zápasovou porci přinese závěr prvního listopadového týdne. Černožlutí se v sobotu vydají pod ikonický Říp do Roudnice, na neděli je připraveno domácí utkání s Bílinou. V něm určitě přijďte dosud nepokořené bojovníky královského města podpořit. Úvodní buly je plánováno na obvyklých nedělních 15:00.

 

Kadaňští nadále pokračují ve své krasojízdě, kterou naposledy odnesly Louny. Ty Kadaň i v kombinované sestavě přestřílela vysoko 14:4 a upevnila si svou pozici jednoznačného lídra soutěže. Jejich dominanci potvrzuje i skóre z posledních 3 utkání - 39:6!

Náš příští soupeř z Roudnice nad Labem má zatím odehráno 5 utkání, v nichž získal 7 bodů, což mu stačí na 3. příčku v tabulce. V minulé kole se vydal do nedalekých Lovosic, kde se strhla tuhá bitva. Po 60 minutách svítilo na tabuli nerozhodné skóre 5:5, Roudnice nakonec urvala bonusový bod v prodloužení.

Bílina, jež dorazí v neděli, odehrála poslední soutěžní mač v polovině října. Tehdy se do hornického města vydal lounský Slovan, jenž po celou dobu tahal za kratší konec a nakonec prohrál 6:1.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM