K předehrávce dorazí Roudnice nad Labem

Redakce | 25.11.2023 | |

K předehrávce dorazí Roudnice nad Labem

K a d a ň - K předehrávce osmnáctého kola dorazí v neděli na kadaňský stadion celek z Roudnice nad Labem. Tým, který byl v loňském ročníku po Bílině nejlepší tým krajské soutěže, se letos nenachází v optimální pohodě. Jak si povede se zatím stoprocentní Kadaní? Utkání začne 26. listopadu v 15:45.

Foto: www.presskadan.cz

 

Roudnice do letošního ročníku nevstoupila optimálně a aktuálně se nachází na předposlední příčce tabulky. Roudnickým tato situace není lhostejná a ve svém celku provedla změny. Novým trenérským duem se stal Martin Šnajdr s Tomášem Kolenatým a modrožlutí do minulého kola nastoupili s novými dresy. Tento zápas sehráli Roudničtí s Bílinou a ze začátku si vedli dobře. Dokonce vedli 3:1, ale v poslední třetině zápas ztratili a nakonec padli 3:4.

Kadaňští již se zítřejším soupeřem sehráli v letošní sezóně dvě utkání a získali šest bodů za dvě výhry. Domácí zápas zvládla Kadaň 6:2. Ten venkovní byl o mnoho jednoznačnější, když si černožlutí odvezli vysokou výhru 2:12. Jak se Kadani povede tentokrát se můžete přijít přesvědčit na kadaňský zimní stadion zítra, v neděli, v 15:45 hodin.

Do utkání by měla nastoupit i staronová posila Erik Iljuk, který již v kadaňském dresu působil v části loňské sezóny. Před letošním ročníkem odešel o patro výš do Chebu, kde nedostával potřebný prostor a tak je tedy opět v černožlutém dresu.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM