Kadaň v pátek zajíždí do Lovosic

Redakce | 14.12.2023 | |

Kadaň v pátek zajíždí do Lovosic

L o v o s i c e / K a d a ň - K poslednímu výjezdu v tomto kalendářním roce se v pátek vydá Kadaň. Soupeřem jí bude tým HC Lovosice, kterému se v posledních zápasech daří a dokonce útočí na pozice play off. Utkání v Lovosicích odstartuje netradičně v pátek v 19:45 hodin.

Foto: www.presskadan.cz

 

Kadaň se s celkem Lovosic v letošním ročníku utkala již dvakrát, pokaždé na svém ledě. Oba tyto zápasy dokázala jasně vyhrát- 15:1 a 12:3. Lovosice však již nejsou otloukánkem jako poslední sezóny. Před letošním ročníkem doplnily kádr, nejvýraznějším jménem je útočník Ondřej Damašek, který má zkušenosti s Chance ligou, a který se po devíti odehraných zápasech usadil na pátém místě produktivity celé soutěže.

V posledních utkáních se Lovosicím daří. Jsou sice stále na předposledním místě tabulky, ale na čtvrtý Klášterec nad Ohří ztrácí dva body, na třetí Bílinu body tři. Jsou tak stále reálně ve hře o postup do play off. Jak se jim podaří proti stoprocentní Kadani se můžete přesvědčit na lovosickém zimním stadionu v pátek v 19:45.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM