Junioři zvítězili v Kralupech, skončila základní část

Miroslav Lučan | 03.03.2006 | |

Junioři zvítězili v Kralupech, skončila základní část

K poslednímu utkání základní části zajížděli kadaňští junioři k poslednímu celku tabulky HC Kralupy nad Vltavou. Utkání se hrálo spíše z povinosti a také to tak vypadalo. Severočeši neustále dotahovali náskok soupeře a vítěznou branku na 4:5 vstřelil dvě minuty před koncem Žemlička. V tabulce tak obsadili konečné druhé místo, za Ústím nad Labem a spolu tak budou hrát baráž o juniorskou extraligu, kterou Kadaňští začínají v neděli 5.3.2006 doma s KLH Vajgar Jindřichův Hradec.

 
36.kolo, pátek 3.3.2006
HK Kaučuk Kralupy - Sportovní klub Kadaň  4:5  (2:2,1:0,1:3)
Branky SK Kadaň : 2x Žemlička, Toman, Koblitz, Mazánek. Rozhodčí: Plachý - Chochola, Marek. Vyloučení: -:-. Využití: -:-. V oslabení: -:-. Diváci: 40. Střely na branku: -:-. Průběh utkání: -:-.
HK Kaučuk Kralupy:
Sportovní klub Kadaň:

Komentář k zápasu

Hra na půl plynu na Kralupy stačila

K poslednímu utkání základní části zajížděli kadaňští junioři k poslednímu celku tabulky HC Kralupy nad Vltavou. Utkání se hrálo spíše z povinosti a také to tak vypadalo. Kadaňští působili odevzdaně, přizpůsobili se hře domácího celku. V prvních dvou třetinách neustále dotahovali náskok soupeře a do druhé přestávky dokonce šli s jednogólovým mankem. Ve třetí třetině Severočeši přidali a otočili zápas ve svůj prospěch, vítěznou branku vstřelil dvě minuty před koncem Žemlička a upravil tak stav na konečných 4:5. Kadaňští junioři přistoupili k zápasu tak, že nechtěli riskovat zranění a nechtěli se zbytečně vydat ze všech sil. Hráli na půl plynu, co na poslední tým 1.ligy juniorů stačilo. Nejčernějším okamžikem zápasu bylo vyloučení ve 37.minutě utkání, kdy Jan Macháček obdržel nejprve deseti minutový trest a posléze trest do konce utkání za zbytečné dialogy s hlavním rozhodčím.

Nyní nezbývá nic jiného než popřát kadaňským juniorům hodně štěstí při barážových utkáních o extraligu juniorů. Tímto zároveň zveme všechny fanoušky kadaňského hokeji, aby přišli podpořit juniory co v největším počtu.

První domácí zápas začíná v neděli 5.3.2006 ve 14:45 hodin na ZS v Kadani, kdy přivítají KLH Vajgar Jindřichův Hradec, který s velkým náskokem vyhrál 1.ligu juniorů ve skupině B.

Miroslav Lučan
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM