Hodnocení baráže o extraligu juniorů

Miroslav Lučan | 28.03.2006 | |

Hodnocení baráže o extraligu juniorů

Junioři společného týmu SK Kadaň a HC Klášterec zakončili letošní sezónu barážovými zápasy o juniorskou extraligu. V barážové tabulce skončili na pěkném třetím místě. Postup mezi juniorskou elitu se sice nepovedl, ale pro mohé hráče to znamenalo získání zkušeností do dalších bojů v příští sezóně. Celek juniorů tedy s úspěchem zakončil letošní ročník 1.ligy juniorů a proto jsme se položili několika hráčům a trenérům jednoduchou otázku :

 

Jak hodnotíte utkání baráže o juniorskou extraligu ?

Mazánek Karel
Před prvním zápasem jsme si určitě říkali, že by bylo dobré, kdybychom vyhráli, ale bohužel týmy Ústí n/L a Jindřichova Hradce se posílily i deseti hráči… My jsme tolik posil neměli. I když kluci dřeli, tak na víc to nestačilo, ale celkem jsme spokojení.

Paul Jiří
Ústí n/L s Jindřichovým Hradcem měli velice dobré týmy. Akorát Písek jsme naštěstí potrápili, takže třetí místo si myslím, že je nádherné.

Kopáč Martin
Od baráže jsem nečekal, že bychom měli postoupit do extraligy. Spíš jsem čekal, že se zúčastníme a že budeme rádi, když porazíme aspoň jednoho soupeře.

Neprášek Martin
Tak já jsem s výsledkem asi počítal. Neměli jsme na to, abysme se dostali na ty první dvě místa. Myslím si, že jsme zahráli to, na co jsme měli.

Pira Michal
Spokojen s tím moc nejsem, ale podle toho, jaká byla v týmu nálada, se to dalo očekávat.

Kadlec Martin
Hráli jsme docela dobře, řekl bych, že diváky jsme nezklamali.

Ivo Opršal - vedoucí mužstva
V baráži jsme sice získali pouze 4 body, protože jsme porazili akorát mužstvo Písku. I přesto to hodnotím pozitivně, protože už samotná účast v této kvalifikaci o etraligu je skvělým vysvědčením pro hokejový oddíl Kadaně a Klášterce.

František Wágner - trenér
Kluci odehráli baráž celkem slušně. S herním projevem jsme byli velice spokojení, akorát nás trošku mrzela ta utkání, která se v závěru trošku zvrtla v takové dva nelichotivé výsledky.

Radek Krpenský - asistent trenéra
Myslím si, že kluci odehráli barážové zápasy dobře, akorát tam chybí zkušenost. Mančafty Jindřichova Hradce a Ústí posílily staršími hráči, kteří mají zkušenosti, které my ještě nemáme. Uvidíme příští rok.

Ostatní podrobnosti najdete zde

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM