V Kadani začala letní příprava

Jindřich Poledna | 24.04.2006 | |

V Kadani začala letní příprava

Ačkoliv se finále extraligy dohrálo minulý týden a hokejové fanoušky čeká ještě květnové mistrovství světa, v Kadani se již naplno rozjela příprava na další sezónu. Hráčům byl představen nový trenérský tandem Jindřich Setikovský - Miloš Pecka a příprava mohla začít. Trenéři mají v současné době k dispozici 20 hráčů, kteří mají smlouvu do 30. dubna. Posily a proudloužení smluv u některých stávajících hráčů jsou stále v jednání. Novým manažerem SK Kadaň se stal jednatel společnosti, pan Pavel Rázl.

 

Nový hlavní trenér Jindřich Setikovský se fanouškům dostal do povědomí především jako kouč extraligové Plzně. Právě z Plzně přišel do Kadaně, v poslední sezóně byl hlavním trenérem temní juniorky. Do Kadaně již zavítal v minulých sezónách několikrát jako trenér soupeřů. V 1. lize působil v Ústí nad Labem nebo Písku. Jeho asistentem bude v Kadani Miloš Pecka. Ten byl v loňské sezóně hlavním trenérem 8. a 9. třídy pražské Sparty. Jako asistent působil také u dorostu.

Trenéři mají v současné době k dispozici 20 hráčů, ale další hráči mají do Kadaně nakročeno. Na dnešní trénink do Úhošťan odjeli brankáři Hübl se Slipčenkem, obránci Pospíšil, Hlavatý, Lašek, Hlubuček a Plaček. Svou kondici si v kopcovatém terénu vylepšují staří známí útočníci Kajer, Postl, Derfler, Žák, Hlusička, Polanský, Hubínek, Zika, Stavenský, Metlička, Kreuzman a nováčci Závada a Diviš z Litvínova.

Hráči mají většinou stále smlouvy do konce tohoto měsíce, během prvních 14ti dnů v květnu Vám budeme přinášet nové informace o přesunech do jiných klubů, příchodech mladých nadějných hráčů či zkušených harcovníků.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM