Na led vyjede A-tým poprvé ve čtvrtek

Jindřich Poledna | 26.07.2006 | |

Na led vyjede A-tým poprvé ve čtvrtek

Po téměř čtyřech měsících na suchu vyjede ve čtvrtek 27. července v půl jedenácté kadaňský A-tým na novou ledovou plochu. Na první sehrání nebudou mít hráči moc času, vždyť už v úterý 1.8. hostíme v prvním přípravném utkání celek Mladé Boleslavi. A do přípravy to bude vcelku ostrý start, středočeský tým patří k favoritům letošní sezóny. Severočeský celek se do přípravy částečně obměnil, mnoho zkušených hráčů doplní na zkoušku mladíci, kteří se poperou o možnost pravidelných nominací k utkání.

 
Nová trenérská dvojice Setikovský - Pecka vyzkouší v úvodu přípravy následující hráče:

Brankáři: Hübl, Slipčenko, Tichý.
Obránci: Lašek, Pospíšil, Hlavatý, Hlubuček, Plaček, Gajda (Plzeň), Klouček (Sparta), Kaltenbeck (Ústí) a kadaňští odchovanci Loučka s Chotašem.
Útočníci: Kajer, Postl, Derfler, Žák, Hlusička, Polanský, Zíka, Stavenský, Kreuzman, Metlička, Pražák (Chomutov), Hubínek, Závada (Litvínov), Sedláček, Gasparyk (oba Karlovy Vary), Diviš (Litvínov) a junioři Vyžďura, Krpenský, Stehlík, Tenkač a Moro.

Jak bylo již dříve avizováno, po operaci ramene je Jaroslav Buchal, který se k celku připojí nejdříve koncem srpna. V průběhu příštího týdne vyzkouší trenéři ještě 2 nadějné slovenské beky. O jejich jménech vás budeme informovat v jednom z příštích článků.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM