Na programu je opět souboj celků hrajících jen o čest

Jakub Coufal | 06.03.2007 | |

Na programu je opět souboj celků hrajících jen o čest

Po dlouho očekávaném vítězství zajíždí kadaňští mladíci na opačný kout naší vlasti, aby se pokusili urvat další body. Pikantní souboj zaručí zejména v Kadani dobře známá osobnost hlavního trenéra Havířova, pana Chlustiny. Druhá rovněž známá akvizice v podobě Stavenského je po zranění. Jelikož exkadaňský útočník není jedinou čárkou na marodce Panterů, má Kadaň poměrně slušnou šanci být přinejmenším důstojným soupeřem. Přivézt nějaké body i z venku se Severočeši pokusí ve středu 7. března od 18:00.

 

Aktuální výkony havířovského kádru

Za poslední 3 týdny pouze jediná výhra na domácím ledě proti poslední Olomouci zdobí účet Panterů. V posledním kole si Havířov dokonce odvezl 6 branek z Ústí nad Labem bez jediného čestného úspěchu. O takzvaném "povinném dohrávání" sezóny nemůže být asi pochyb. Přesto v souboji s Kadaní půjde o vyhecovaný souboj. Už jen díky faktu, že za Pantery figurují jména jako Chlustina či Stavenský. Zároveň poslední vzájemné klání vyhrála po tvrdém boji Kadaň, Havířov tak má co vracet.

45. kolo: TRE – HAV 5:3
46. kolo: HAV – JIH 2:3
47. kolo: SAR – HAV 5:4
48. kolo: HAV – OLO 4:2
49. kolo: UNL – HAV 6:0

Dosavadní vzájemné zápasy

V jednoznačném duchu se neslo 1. střetnutí na ledě Kadaně. Severočeši nepustili hosty z druhého konce republiky vůbec ke slovu a jasně zvítězili poměrem 6:0.
Ve 2. klání se Panteři částečně pomstili. Severočeši odjeli z Havířova s prázdnou i přesto, že do závěrečné třetiny nastupovali s jednobrankovým náskokem. Domácí dokázali zmobilizovat veškeré zbylé síly a nakonec zvítězit 3:1.
Zatím letošní nejvyrovnanější utkání se odehrálo v rámci 37. kola v Kadani. Černožlutí se v polovině zápasu dostali do vedení, avšak hosté do minuty vyrovnali. Když už se připravovalo prodloužení, zaútočila Kadaň zčistajasna znovu. Vítězná branka v samém závěru vynesla domácím 3 body za výhru 2:1.

Sestavy z 49. kola

SK Kadaň: Hanuljak - Spitzer, Řezníček, Hlavatý, Suchánek, Chotaš, Pražák, Kýhos, Krpenský, Freiberg, Vrtek, Mikšovský, Gellner, Veverka, Soukup, Tenkač, Bauer

HC Havířov Panthers: Šafránek - Peštuka, Klimeš, Galvas, Dresler, Lašek, Krisl, Kudláček, Kollár - Heider, Škoda, Sikora - Žák, Zdeněk, Seman - Giesel, Velecký, Brynecký - Škumát

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM