První sezóna SK Kadaň B

Miroslav Lučan | 12.03.2007 | |



V neděli večer skončila úvodní sezóna pro tým SK Kadaň B. Z pohledu umístění se dá říci, že byla úspěšná. Tým splnil požadavky sponzorů skončit do čtvrtého místa v tabulce. Vyzpovídali jsme proto hlavního trenéra a několik hráčů, aby se s vámi podělili o dojmy z premiérové sezóny. Hodnotili také poslední zápas, který domácím parádně vyšel a deklasovali druhý celek tabulky. Nezbývá nic jiného než popřát hodně štěstí v další sezóně.

 

František Lukeš - trenér SK Kadaň B:
Dnešní zápas byl hodně podobný tomu co v Roudnici, kluci plnili to co měli, nedělali zbytečné chyby, vyplatilo se to. Kdyby takto hráli pořád, celá sezóna by vypadala jinak. Bohužel jsme měli problémy s kádrem, kříží se nám to se zaměstnáním, školou … .Po celou sezónu jsme nemohli vytvořit tým, který by byl kompaktní. Poslední dobou se schází takříkajíc zdravé jádro, které chodí pořád a také došlo ke stmelení kolektivu, bylo znát i sehrání mužstva, přicházeli i výsledky. Se sezónou jsme dá se říci spokojeni, chtěli jsme skončit do čtvrtého místa, to máme, takže vše v pořádku.

Václav Januška - útočník SK Kadaň B:
K dnešnímu zápasu jsme přistoupili hodně zodpovědně, chtěli jsme skončit čtvrtí, měli jsme i zdravou motivaci skončit v tabulce před Lounama. Od začátku zápasu jsme hráli velice dobře, góly v první třetině to potvrdili, ve druhé už jsme si hlídali výsledek. Litoměřice jsme dnes řekl bych jednoznačně přehráli. Se sezónou jsme dá se říci spokojeni.

Milan Klepsa - útočník SK Kadaň B:
V dnešním zápase se dá říci, že všichni makali, byl to náš poslední zápas a měli jsme vidinu toho čtvrtého místa a nechtěli jsme ho v žádném případě prohrát. Když už jsme začali tuto soutěž hrát, chtěli jsme skončit na dobrém místě. Myslím si, že příští rok to bude určitě lepší. Co se týče celé sezóny tak si myslíme, že pomohla výměna trenéra, dali jsme se všichni dohromady a hlavně si začal každý uvědomovat to, co umí. Hrát ze zadu, poctivě bránit a využívat šance, které jsme si dosti vytvářeli. Teď už nezbývat nic jiného než si odpočinout, dát si pořádnou letní přípravu a hurá na příští rok.

Radek Sláma - obránce SK Kadaň B:
Cílem sezóny bylo čtvrté místo, to jsme splnili. Ale zase nutno podotknout, že jsme některé zápasy mohli odehrát o hodně lépe. Myslím si, že na to, když spousta lidí zde s hokejem po dlouhé době zase znovu začalo, tak to bylo dobré. Pro příští sezónu máme určitě jen vyšší cíle, přijdou noví hráči, máme nového trenéra, myslím si že to bude lepší. Konkrétní cíle ještě nemáme, ty budeme klást až po letní přípravě. Snad jen pouze, že chceme hrát lepší hokej než letos.

Michal Zajíc - brankář SK Kadaň B:
Do zápasu jsem nastupoval se smíšenými pocity.Rozhodně tam bylo více trémy než obvykle,protože jsem věděl,jak byl pro nás tento zápas veledůležitý.Zápas se ale po pár minutách hry odvíjel celkem jednoznačně a jednosměrně a to díkybohu vydrželo až do konce zápasu.Celkem rychle se otevřelo skóre a to mě uklidnilo. Dnes jsem měl celkem málo práce a po dobu těch dvou třetin co jsem odchytal jsem spíše kontroloval hru a sem tam zasáhl. Rozhodně mám velkou radost z naší hry v posledních x zápasech a o to větší radost mám z toho, že jsme dokázali dneska vybojovat velmi cenné dva body a tím jsme dokázali udržet čtvrtou příčku v konečné celkové tabulce. Ještě bych chtěl pochválit Ludvu Svobodu za jeho výkon, když po dvou třetinách nastoupil do zápasu a zlikvidoval pár nepříjemných šancí soupeře. Letošní sezóna pro mne byla premiérovou v kategorii „Muži“. Loni na konci sezóny jsem se vracel na ledovou plochu po šesti letech a o to víc to byl příjemnější návrat, když jsem se dozvěděl že budeme hrát krajský přebor. Od sezóny jsem očekával především zkušenost a to se splnilo. Ačkoliv je náš tým sestaven převážně z hráčů, kteří hokej léta nehráli, stanovili jsme si před startem nemalý cíl. Ten se nám podařilo splnit a za to jsem velice rád. Z počátku jsme při zápasech inkasovali tvrdé rány díky nezkušenosti. Můžu ale říct, že postupem času jsme se trošku vyhráli a výsledky zápasů byly o hodně příjemnější. Pokud se nám v příští sezóně podaří navázat na nynější formu, tak si myslím, že si budeme moct klást vyšší cíle. Na závěr bych chtěl rozhodně poděkovat sponzorům, bez kterých by letošní ročník určitě nebyl, a také divákům a všem, kteří nás v letošní sezóně podporovali a nezatracovali.

Jan Macháček - obránce SK Kadaň B:
Pro mne se to těžko hodnotí, neodehrál jsem díky zranění celou sezónu. První část sezóny nebyla tak dobrá, neměli jsme dostatečně široký kádr, každou chvíli hrál někdo jiný. Velmi nám prospěla změna trenéra, od té doby se konečně začalo intenzivně trénovat, nacvičovat různé herní kombinace, od toho se začala odvíjet naše zlepšená hra. Hodně velké zklamání jsem našel u rozhodčích, mohu srovnávat rozhodování například u 1.ligy juniorů a teď krajský přebor mužů. V krajském přeboru se mnohdy pískají zbytečnosti a myslím si, že nejsou objektivní. Ještě bych chtěl poděkovat trenérům "A" týmu, že nám třem klukům z béčka umožnili nahlednout do kolotoče 1.ligy. Byla to velká zkušenost.
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM