Mužstva SK Kadaň jednotlivě

Miroslav Lučan | 26.06.2007 | |

Mužstva SK Kadaň jednotlivě

Letní přípravu absolvují také ostatní mužstva pod hlavičkou SK Kadaň. Největší a nejkrásnější je nejspíše práce s mladšími věkovými kategoriemi. V každém ročníku vyrůstá nejeden talentovaný hráč nebo dokonce i hráčka, záměrně nebudeme jmenovat, protože bychom neradi na někoho zapomněli. Věřte, že když navštívíte jejich zápasová klání, nebudete litovat. I jejich utkání přináší boj, nasazení, radost, ale i slzy zklamání. Je určitě na co se dívat a ti další malí Jágrové, Strakové, Haškové ... si váš obdiv určitě zaslouží. Tímto bychom vám chtěli přiblížit jejich hrací systém a ....

 

SK Kadaň B - Krajský přebor mužů

Nováčci loňské sezóny se již rozkoukali, neodehráli špatnou sezónu, v té letošní mají větší cíle. Chtějí proniknout do vyřazovacích bojů. Možná i do baráže o 2.ligu. Mužstvo trénuje stejně jako ke konci uplynulé sezóny pan František Lukeš. V týmu trénuje většina z loňského kádru, který je doplněn o spousty mladých nadějí.

První část soutěže bude sehrána v osmi účastnících dvoukolově, když budou spojeny skupiny ústeckého a karlovarského kraje. Přeborník kraje s právem postupu do kvalifikace o II. ligu.

I. část soutěže ( 30.9. – 30.12.2007 )


1. HC Draci Bílina
2. HC Stadión Litoměřice
3. HC Cheb 2001
4. HC Sokolov „B“
5. HC Slovan Louny
6. SK Kadaň „B“
7. HC Ostrov n.O.
8. HC Trstěnice

II. část soutěže ( 20.1. – 24.2.2008 )

Skupina A


1. HC Draci Bílina
2. HC Stadion Litoměřice
3. HC Slovan Louny
4. SK Kadaň „B“

SK Kadaň – junioři - 1.liga juniorů

Po dvou velice úspěšných sezónách, kdy tým juniorů působil v Kadani pod vedením trenérů Františka Wágnera a Radka Krpenského se nyní na dva roky stěhuje do Klášterce nad Ohří. Tým trénuje pod vedením trenéra Viktora Lukeše a Milana Novotného. Mužstvo chce navázat na úspěchy v předešlých ročnících.

Skupinu A 1.ligy bude hrát deset mužstev, systém zůstává stejný jako loni. Nejprve se čtyřkolově utká každý s každým, poté dva nejlepší ze skupiny se utkají v baráži se dvěma ze skupiny B o jedno postupové místo do juniorské extraligy.

1.liga juniorů skupina A:

1. HC Klášterec nad Ohří
2. HC PZ Kladno
3. HC Baník Most
4. HC Baník Sokolov
5. HC Jablonec
6. KLH Chomutov
7. HC Teplice
8. HC Děčín
9. HC letci Letňany
10. HC Hvězda Praha

SK Kadaň – dorost - 1.liga dorostu

Junioři se po dvou letech stěhují do sousedního Klášterce, naopak dorostenci se vrací na domácí led do Kadaně. Do trenérského křesla usedli úspěšní trenéři juniorů František Wágner a Radek Krpenský, v pozici vedoucího mužstva Robert Černý, který se již léta stará o nejmenší kadaňské naděje. Trenéři nemají jednoduchou úlohu, chtějí vrátit kadaňské dorostence tam, kam patří. V předešlých sezónách si dorostenci nevedli vůbec dobře, jejich fyzická kondice nebyla před letní přípravou vůbec dobrá. Mužstvo nyní tvoří 31 hráčů, kteří se pokusí dostat do základní sestavy.

1.liga dorostu skupina A:

1. SK Kadaň
2. PZ Kladno
3. HC Bílý Tygři Liberec B
4. HC Baník Sokolov
5. HC Jablonec
6. KLH Chomutov
7. HC Most
8. HC Děčín
9. HC Letňany
10. HC Hvězda Praha

9. třída / 8.třída - Žákovská liga skupina D

Soutěž bude odehrána čtyřkolově každý s každým. Vítězové získají titul Přeborník a zúčastní se turnaje o přeborníka ČR dle předem stanoveného rozlosování. Soutěž začíná 8.9.2007 a končí 15.3.2008. V termínu 26.1.08 až 3.2.08 proběhne Zimní olympiáda dětí a mládeže. Hracími dny jsou sobota, v případě dvojkola sobota a neděle. Hlavním trenérem je Radek Novák, asistenti Martin Šmátrala a Miroslav Štrunz.

8. a 9. třída

1. HC Sokolov
2. HC Hvězda Praha
3. HC Slovan Louny
4. SK Kadaň
5. HC Stadion Teplice
6. HC Mariánské Lázně
7. HC Děčín
8. HC Klášterec n.O.
9. HC Stadion Litoměřice
10. HC Beroun

7. třída / 6.třída - Žákovská liga skupina D

Soutěž bude odehrána čtyřkolově každý s každým. Vítězové získají titul Přeborník a zúčastní se turnaje o přeborníka ČR dle předem stanoveného rozlosování. Soutěž začíná 8.9.2007 a končí 15.3.2008. V termínu 26.1.08 až 3.2.08 proběhne Zimní olympiáda dětí a mládeže. Hracími dny jsou sobota, v případě dvojkola sobota a neděle. Hrací systém je obráceně oproti rozlosování 8. a 9. tříd, tj. pokud 6. a 7. třídy hrají doma 8. a 9. třídy hrají se stejným soupeřem ve stejný termín venku! Hlavním trenérem je Jan Macháček st., asistent Václav Cestr, vedoucí mužstva Jiří Neumann..

6. a 7. třída

1. HC Sokolov
2. HC Hvězda Praha
3. HC Slovan Louny
4. SK Kadaň
5. HC Stadion Teplice
6. HC Mariánské Lázně
7. HC Děčín
8. HC Klášterec n.O.
9. HC Stadion Litoměřice
10. HC Beroun

5. třída / 4.třída - Žákovská liga skupina D

Soutěž bude sehrána v jedné skupině o jedenácti účastnících dvoukolově, systémem 2x každý s každým, formou doma / venku. Vítězové získají titul Přeborník. Hrací čas v obou kategoriích je 3 x 15 minut čistého času. Soutěž začíná 30.9.2007 a končí 9.3.2008. Hlavním trenérem je Robert Kaše, asistenti Vladimír Lacko a Rudolf Ridoško.

4. a 5. třída

1. HC Klášterec n/O
2. HC Roudnice n.L.
3. HC Stadion Teplice
4. HC Slovan Ústí n. L
5. SK Kadaň
6. HC Stadion Litoměřice
7. KLH Chomutov
8. HC Chemopetrol Litvínov
9. HC Baník Most
10. HC Děčín
11. HC Slovan Louny

3. třída / 2.třída - Žákovská liga - minihokej

Soutěž bude sehrána ve dvou skupinách o sedmi účastnících dvoukolově, systémem každý s každým, formou doma / venku. Družstva, která se v obou věkových kategoriích ve skupině "A" a "B" umístí na 1. místě titul Přeborník. Hrací čas v obou kategoriích je 4 x 15 minut hrubého času.Soutěž začíná 11.11.2007 a končí 24.2.2008. Hlavním trenérem je Robert Černý ml., asistenti Pavel Vokurka a Jinřich Štefan. Vedoucími mužstva jsou Oto Toferner a Petr Šebek.

2. a 3. třída

1. KLH Chomutov „B“ 2 + 3. tř.
2. HC Chemopetrol Litvínov 2 + 3. tř.
3. Energie Karlovy Vary jen 3. tř.
4. HC Baník Most 2 + 3. tř.
5. KLH Chomutov „A“ 2 + 3. tř.
6. SK Kadaň 2 + 3. tř.
7. HC Klášterec n/O 2 + 3. tř.

Přípravka

Dá se říci, že nejhorší pozici z hlediska hraní, mají hráči přípravky, jelikož nehrají žádná mistrovská utkání, ale pouze trénují a trénují. Mají také letní přípravu, kterou plní 1x týdně v tělocvičně a 1x týdně venku v prostorách klubu. 29.7.2007 vyjíždí poprvé na led, kde se zaměří hlavně na bruslení. Vedení týmu se snaží zajistit alespoň nějaké přáteláčky a pokud se povede i turnaj, byli by velice rádi.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM