Tomáš Polanský nejlepší hráčem historie SK Kadaň

Miroslav Lučan | 28.06.2007 | |



Asi nemusím připomínat, alespoň těm nejvěrnějším fandům, že SK Kadaň působí v 1.hokejové lize již 9 sezón. Před námi je tedy jubilejní 10.sezóna. Změnil se hrací systém a pro kadaňský A - tým se naskýtá jedinečná příležitost - proniknou konečně do vysněného play - off. Připravili jsme pro vás zajímavá čísla historie SK Kadaň. Nejlepším hráčem historie je Tomáš Polanský.

 
Za těch uplynulých 9 sezon se nám podařilo získat zajímavá čísla ze statistik.

Vůbec první branku vstřelil ještě dosud hrající Martin Postl v prvním prvoligovém utkání proti HC Olomouc v 25.minutě, když snižoval na 1:2, utkání tehdy skončilo smírně 3:3.

Nejvíce odehraných utkání v dresu SK Kadaň má také ještě hrající Tomáš Polanský, celkem přetáhl dres přes hlavu ve 312 mistrovských utkání.

Nejlepším mužem kanadského bodování v součtu vstřelených branek a nahrávek je taktéž Tomáš Polanský, dokázal nasbírat úctyhodných 140 za 72 branek a 68 asistencí.

Nejlepším střelcem je jak jinak Tomáš Polanský se 72 trefami do černého, má obrovský náskok před druhým v pořadí, tím je Petr Derfler se 46 trefami.

Nejlepším nahrávačem je dosavadní kapitán týmu Miloš Kajer s 86 přesnými nahrávkami.

Na čele tabulky „Zlých mužů“ se drží Radek Hlavatý, jenž za svou kariéru obdržel 386 trestných minut, v těsném závěsu je již v Kadani nehrající Jaroslav Kreuzman, který seděl na trestné lavici 381 minut, ihned po něm následuje Stanislav Stavenský, který v dresu SK Kadaň odseděl na hanbě 378 minut.

V čele tabulky hodnocení +/- je starý známý Evžen Gál se součtem +14 bodů, druhým je Zdeněk Kudrna se 13 body a třetí je překvapivě, pouze jednu sezónu v Kadani působící Jan Stehlík se 12 plusovými body.

Z hodnocení gólmanů:

V historických tabulkách gólmanů je Kamil Jarina, s průměrem 1,96 obdržených branek na zápas, s procentuální úspěšností rovných 95 %, ale ten v Kadani odchytal pouze 5 zápasů. Další v pořadí je Luboš Horčička, s 1,95 obdrženými brankami a úspěšností 95,32 %. Třetí místo drží nejvíce vytěžovaný gólman historie SK Kadaň Marcel Kučera odchytal úctyhodných 4862 minut s průměrem 2,75 obdržených branek, ale s úspěšností 93,19 %.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

V jubilejní 10.sezóně se tedy můžeme dočkat i dalších jubileí z hlediska hráčů.

Jubilejního zápasu se může dočkat :

Tomáš Polanský - 350 zápasů
Martin Postl   - 300 zápasů
Petr Derfler   - 300 zápasů
Petr Pospíšil  - 200 zápasů

O ostatních jubileích v bodování a střelených brankách vás budeme v sezóně dopředu informovat.

Kompletní historické tabulky bodování hráčů SK Kadaň, naleznete zde, co se týče brankářů zde, kde si můžete přepínat podle zadaných kriterií.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM