Druhý fotbalový turnaj dopadl lépe

Miroslav Lučan | 26.06.2007 | |



Druhý fotbalový turnaj, kterého se během letní přípravy zúčastnil tým hokejistů A mužstva SK Kadaň dopadl i výsledkově o poznání lépe než minulý týden. Tentokráte pořádajícím týmem byli fotbalisté FK Málkov. Nejlepším střelcem kadaňských se stal se třemi úspěšnými zásahy obránce Libor Hlubuček.

 
V prvním zápase narazili naši hokejisté na tým z Klášterce nad Ohří a připsali si jeden bod do tabulky za remízu 1:1. Střelcem černožlutých byl Lukáš Duba.

K dalšímu zápasu vyzvali domácí borce z Málkova a pozdějšího vítěze turnaje porazili 1:0 brankou, kterou vsítil Libor Hlubuček.

Ve třetím zápase nastoupili svěřenci Miroslava Nováka proti KLH Chomutov a chtěli jim odčinit tříbrankovou porážku z minulého turnaje. Zápas byl velice vyrovnaný, ale naši hokejisté opět odešli poraženi, tentokráte smolně 1:2, branka Libor Hlubuček.

V posledním zápase remizovali s mužstvem Severočeské doly a.s. v poměru 2:2, branky dávali Vladislav Vrtek a Libor Hlubuček a obsadili tak konečné 3.místo.

Konečné pořadí turnaje:


1. FK Málkov
2. KLH Chomutov
3. SK Kadaň
4. Severočeské doly a.s.
5. HC Klášterec

Tým SK Kadaň nyní absolvuje ještě zátěžové testy, s letní přípravou končí 30.června a rozjedou se na dovolené. Znovu se sejdou ve čtvrtek 23.července a na led vyjedou 26.července.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM