Byl bych rád, kdyby se podařilo vyhrát i druhé partě

Miroslav Lučan | 09.08.2007 | |

Byl bych rád, kdyby se podařilo vyhrát i druhé partě

Po vítězném zápase v Ostrově nad Ohří, kde sehrál první tým SK Kadaň svůj druhý zápas proti soupeři z druhé ruské ligy Gazprom Orenburg jsme krátce vyzpovídali hlavního trenéra týmu SK Kadaň, kterým je výborný stratég Miroslav Novák. Zeptali jsme se ho na zhodnocení daného utkání a další události, které se budou v nejbližší době dít.

 
Máme tým rozdělený na dvě mužstva, oba týmy odehrály po jednom utkání. Dnešní zápas „prvního týmu“ byl určitě lepší než první duel proti Chomutovu. Taktiku v trénincích dá se říci vůbec neprobíráme, zkoušíme ji až při ostrých zápasech. V tomto druhém zápase prvního týmu kluci daleko lépe plnili to, co jsme od nich očekávali. Byl to velice dobrý zápas, s velmi dobrým soupeřem, který hraje klasický ruský styl, hrál se rychlý hokej, hodně nám zatápěli před branku, což jsme potřebovali. Myslím si, že jsme zaslouženě vyhráli, byli jsme o malinko lepším týme, byli jsme možná o něco rychlejší, chytřejší v té závěrečné koncovce. Určitě jsem rád, že jsme vyhráli, kluci to určitě potřebovali, i když se říká, že v přípravě není důležitý výsledek, ale hra. Když se pár zápasů vyhraje, tak se určitě pracuje lépe, je větší pohoda v týmu.

Nyní bych byl velice rád, kdyby se podařilo vyhrát i té druhé partě ve Vrchlabí, aby získali pohodu i oni.

V pátečním duelu v Klášterci se bude nejspíš rozhodovat o bití a nebití v našem týmu. V hlavě již něco mám, jak asi bude tým vypadat, ale nechám si víkend na rozmyšlenou a v neděli hráčům oznámím, kdo v týmu končí. V úterý 14.srpna již pojedeme do Berouna s hráči, kteří v SK Kadaň zůstanou. Chceme si nechat pět vyrovnaných formací.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM