Další prověrkou bude Beroun

Míša Sládková | 13.08.2007 | |

Další prověrkou bude Beroun

V Kadani se pomalu rýsuje základní sestava pro nový ročník a Beroun nabírá síly po posledním náročném utkání. Ačkoliv berounští huňáči začali svou přípravu o několik dní dříve než černožlutí, na svém kontě mají méně odehraných klání. Bude na jejich výkonu tento fakt znát a nebo se naopak projeví kadaňské rozložení sil do dvou týmů, které se střídaly?

 
HC BEROUNŠTÍ MEDVĚDI - SK KADAŇ
úterý 14. srpna 2007 - 17:00
HC Berounští medvědi 6. přípravný zápas SK Kadaň
4 Počet dosud odehraných přípravných zápasů 5
1 Výhry 2
3 Prohry 3
0 Remízy 0

Kadaň po prvním zužování kádru

Příprava na nový ročník, tedy čas, kdy se dá říci, že se střílí slepými náboji je v plném proudu. Na druhou stranu se nezadržitelně blíží výměna za ostré, ligové zápasy. Kadaň velmi dlouho disponovala velmi širokým kádrem. I dále se snaží dát hráčům co nejdelší možnost prokázat své kvality a v prvním zužování se tak dozvědělo neradostnou zprávu jen šest hráčů. Obranné řady nevyztuží Martin Všetečka, Zbyšek Satora a Jakub Sedláček. Góly zase nebude střílet trojice Tomáš Hertl, Lukáš Tenkač a Tomáš Gellner.

Poslední přípravné utkání Medvědů

Berounští hráči za sebou mají náročné utkání. Soupeřem jim byl celek z Německa, který se ovšem nepohybuje v nižších soutěžích. Tým Iserlohn Roosters hraje nejvyšší německou soutěž. Medvědi však nechtěli podlehnout zahraničnímu soupeři jen tak a dokonce si až do třetí třetiny drželi vedení nebo vyrovnaný stav. Jenže soupeř vstupoval do závěrečné dvacetiminutovky s větší zásobou sil a nečinilo mu problém překonat gólmana hostí hned dvakrát. Na tuto vhozenou rukavici Berounští již reagovat nedokázali a podlehli v šedesáti minutách 3:5.

Sestava z posledního přátelského utkání Berouna

Novák (30.Štelmach) - Kameš, Jelínek, Čížek, Filip, Braniš, Privoznik, Kříž - Tvrzník, Šinágl, Novotný - Křesťan, Vlček, Nedorost - Mrňa, Rybecký, Kupec - Šulčík, Černý, Pavel - Heřman, Setíkovský, Polák. Trenéři: Bednář a Najman.
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM