Odveta nebude procházkou růžovým sadem

Míša Sládková | 20.08.2007 | |

Odveta nebude procházkou růžovým sadem

Most zřejmě nehodlá v nadcházejícím ročníku stát tiše v koutě, pozorovat dění a pomalu se začleňovat do druhé nejvyšší soutěže. Podle toho, jak se prezentuje během přípravy to spíš vypadá, že se chystá skočit do I. ligy po hlavě. Podaří se Kadaňským vrátit soupeři prohru z posledního vzájemného duelu?

 
SK Baník Most - SK Kadaň
úterý 21. srpna 2007 - 17:00
SK Baník Most 7. přípravný zápas SK Kadaň
3 Počet dosud odehraných přípravných zápasů 6
2 Výhry 3
1 Prohry 3
0 Remízy 0

Shrnutí přípravných zápasů Mostu

Most sice ve svém úvodním představení letošní přípravy prohrál poměrně vysoko s Ústím nad Labem, ale od té doby na svého přemožitele teprve čeká. Nejprve vítězně opouštěl led Kadaně, když vstřelili Mostečtí o jeden gól více, na který černožlutí již nenašli odpověď ačkoliv nesehráli špatné klání. Co však následovalo po odloženém utkání s Děčínem, při souboji s Kláštercem, by někdo jen tak nečekal. Jako by snad byla za každý puk, který prošel za záda kláštereckého strážce tyčí odměna. Již během úvodní dvacetiminutovky si mohli být hokejisté Mostu svou výhrou poměrně jistí. Porážka by hrozila pouze po nějaké nepředvídatelné katastrofě. V první třetině totiž bylo skóre již 5:0 pro hosty. Své dílo zkázy dokončili až v závěrečném dějství, kdy přidali ještě tři branky. Klášterečtí již vzdorovat nedokázali, pouze odmítli odejít z ledu s nulou na své straně skóre a ve 48. minutě korigovali výsledek na 1:8.

Do sezóny s novým lodivodem

Za úspěšným tažením Mostu, které dovedlo tým až do I. ligy stál trenér Kamil Kašťák. Ten však v tomto ročníku již post hlavního trenéra zastávat nebude, ale mužstvo určitě neopustí. Chystá se na pozici asistenta. Na jeho místo nastoupil již na začátku přípravy Ladislav Kolda. Jeho jméno budou jistě dobře znát například fanoušci Chomutova nebo Hradce Králové.

Sestava z posledního utkání soupeře

Slipčenko - Martínek, Charousek, Prošek, Nosek, Szakal, Suchánek, Plaček, Krátký, Plachý, Koláček, Metlička, Buďa, Gergel, Karli, Urban, Baran, Zaťovič, Nekvinda, Divíšek, Nedrda
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM