LIT-KAD 3:1: Kadaň vedení neudržela

Martin Gahler, redakce HC Litvínov | 20.08.2004 | |

LIT-KAD 3:1: Kadaň vedení neudržela

Hokejisté Kadaně vzdorovali po Plzni i druhému extraligovému soupeři v přípravě. Nad Litvínovem vedli brnnkou Martina Postla, ale Chemopetrol dokázal zápas otočit. Vítěznou branku Litvínova vstřelil ve 45. minutě obránce František Bombic. Netradičně se hrálo na 4 x 15 minut, Litvínov nastoupil v obou polovinách s rozdílnými sestavami.

 
7.kolo, pátek 20.8.2004
HC Chemopetrol Litvínov - Sportovní klub Kadaň  3:1  (0:0, 1:1, 1:0, 1:0)
Branky a nahrávky: 19. Jeslínek (Kubinčák), 45. Bombic, 57. Sklenička (Přeučil) - 17. Postl (Derfler). Využití: 2:0. V oslabení: 0:0.
HC Chemopetrol Litvínov: 1. - 30. minuta: Jarina - Řezníček, Hranáč - Veber, Skuhrovec - Přeučil, Říha, Balázs - Jeslínek, Hreus, Kubinčák - O. Novák, Heinisch, J. Novák
31. - 60. minuta: Fiala - Bombic, Klobouček - Lašek, Boháček - Hübl, Branda, Gombár - Heinisch, Steiner,
Sportovní klub Kadaň: Hübl, Pospíšil - Pospíšil, Špelda - Štelcich, Hlavatý - Kameš, Černý - Sadloň, Urban - Mudra - Postl, Derfler, Polanský - Tvrdek, Hlušička, Hubínek - Pelán, Jabrocký, Kreuzman - Žák, Polák, Znamenáček.

Komentář k zápasu

Kadaň se představila jako houževnatý soupeř se zabezpečenou obranou, důrazem v osobních soubojích a výborným brankářem. Dostala se do konce do vedení, když v 17. minutě prostřelil Jarinu po vyhraném buly Derflera z voleje Postl. V 19. minutě vyrovnal při přesilovce 5 na 3 Jeslínek, kterému před odkrytou branku přihrál Kubinčák. Ve druhé polovině zápas litvínovský tlak vzrostl, hosté byli nuceni faulovat a při vyloučení Polanského Bombic od modré upravil na 2:1. Poslední slovo měla akce Skleničky a Přeučila necelé čtyři minuty před koncem - 3:1. Dařilo se oběma litvínovským brankářům, více práce než Radek Fiala měl Kamil Jarina. Nyní čeká Chemopetrol včetně turnaje ve Švýcarsku série osmi zápasů na leděch soupeřů.
Martin Gahler, redakce HC Litvínov
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM