Černožlutí přivítají Draky

Míša Sládková | 23.10.2007 | |

Černožlutí přivítají Draky

Dalším soupeřem kadaňského týmu bude zástupce z východní skupiny, Šumperk. Drakům se prozatím moc nedařilo, ale pomalu se zvedají z popela, o čemž svědčí podaný výkon v posledních utkáních. Pokud chtějí změnit svůj osud a nemuset se strachovat o své místo v první lize, musejí pomalu začít bodovat. Nepochybně se o to pokusí ve středu na kadaňském ledě. Do boje se vyráží v 18:00.

 
SK KADAŇ - HOKEJ ŠUMPERK 2003
15. kolo středa 24. října 2007 - 18:00
HOKEJ ŠUMPERK 2003 1. liga
Pořadí v tabulce Východ 8. (7 body)
* Celková bilance 2-0-1-11
* Bilance doma 2-0-1-4
* Bilance venku 0-0-0-7
Nejvyšší výhra 4:1 (doma s Prostějovem)
Nejvyšší prohra 0:9 (s Ostravou)
Nejproduktivnější hráč Dušan Bařica 12 (6+6)
Nejlepší střelec Dušan Bařica (6+6)
Nejvíce asistencí Dušan Bařica (6+6)
Radim Antonovič (4+6)
Úspěšnost gólmanů Radek Tihlář (91,48%)
Průměr obdržených branek Radek Tihlář (2,80)
* výhra - výhra prodl. - prohra prodl. - prohra

Aktuálně z kádru Draků

Při pohledu na výsledkovou tabulku budoucího kadaňského soupeře by každý mohl lehce dojít k názoru, že poslední místo ve východní skupině obsazuje Šumperk oprávněně. Od začátku sezóny se jim podařilo pouze dvakrát uspokojit domácí publikum vytouženým vítězstvím, zbytek zápasů se však nesl v duchu bezmoci. Draci, kteří do 1. ligy vlétli s cílem šlehat oheň a pouštět hrůzu zatím spíše pouze vyfukují dým. Podle posledních zpráv z týmu ale není osud dálného soupeře ještě zdaleka zpečetěn. Mužstvo pod novým vedením výkonnostně stoupá a hodlá se o své místo v druhé nejvyšší soutěži porvat.

Poslední ligová klání:

10. kolo: SUM - SAR  0:4
11. kolo: SUM - HAV 1:3
12. kolo: TRE - SUM 3:1 
13. kolo: SUM - PRO 4:1 
14. kolo: KOM - SUM 4:2 

Poslední zápas Šumperku

Draci do Brna odjížděli s cílem potvrdit svou lepšící se formu z předposledního klání. Již úvod utkání jim však plány zhatil. Kometa se ujala vedení 2:0, ale nebyl to dostatečný náskok před šumperskými ambicemi. Hosté dokázali dotáhnout gólové manko, ale jejich radost z vyrovnání netrvala dlouho. Za pár okamžiků se objevila rozhodující trojka na straně skóre Brna. Šumperk i přes kvalitní výkon a evidentní snahu již zápas zvrátit ke svému obrazu nedokázal. Podlehl Kometě 3:2.

Draci a jejich nový lodivod

Špatné výkony a bodová ztráta, díky které se tým propadl až na samotné dno tabulky východní skupiny, dovedly vedení k ráznému kroku. Novou krví, která by měla hnát své svěřence vpřed se stal Jiří Otoupalík, který tak nahradil na postu hlavního trenéra Kocábku. Otoupalík možná i díky svým prvoligovým zkušenostem dokázal týmu zvednout hlavu.

Sestavy z minulých kol

SK Kadaň: Hanuljak - Spitzer, Poživil, Pospíšil, Vaněček, Hlubuček, Brňák, Hlavatý, Kocek, Polanský, Fink, Bauer Jakub, Derfler, Pražák, Duba, Hlusička, Veverka, Kajer, Kadlec, Bauer Jan, Kýhos.

Hokej Šumperk 2003: Tihlář - Špelda, Hajas, Sloboda, Ondráček, Kloz, Pala, Šindler - Bařica, Meluzín, Ambruz, Beck, Antonovič, Obdržálek, Martinka, Sprušil, Stejskal, Pekr, Kočan, Čížek

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM