Beroun má formu a chystá se jí předvést Kadani

Jakub Coufal | 18.01.2008 | |

Beroun má formu a chystá se jí předvést Kadani

Po zpackaném zápase s Vrchlabím se musí jet dál, neboť přichází další důležité utkání. Beroun se spolu s několika posilami vrhl do nového roku s houževnatou vervou, která je Medvědům vlastní. V Mostě dokázali vyhrát, na domácím ledě porazili Chomutov v prodloužení. V posledním kole prohráli na ledě Rebelů, i když po velkou část zápasu vedli. Zda se Kadaň dokáže rychle otřepat a zapomenout na problémy, bude o něco více jasné v sobotu 19. ledna od 17:00 v Berouně.

 
HC BEROUNŠTÍ MEDVĚDI - SK KADAŇ
37. kolo sobota 19. ledna 2008 - 17:00
HC Berounští Medvědi 1. liga
Pořadí v tabulce Západ 8. (32 bodů)
* Celková bilance 7-4-3-22
* Bilance doma 5-3-0-9
* Bilance venku 2-1-3-13
Nejvyšší výhra 4:0 (doma s Havířovem)
Nejvyšší prohra 0:7 (doma s Chomutovem)
Nejproduktivnější hráč Petr Šinágl (9+21)
Nejlepší střelec David Appel (11+8)
Nejvíce asistencí Petr Šinágl (9+21)
Úspěšnost gólmanů Antonín Štelmach (88,84%)
Průměr obdržených branek Antonín Štelmach (3,79)
* výhra - výhra prodl. - prohra prodl. - prohra

Aktuálně z kádru Berouna

Od nového roku začali Medvědi předvádět kvalitní výkony, které se již projevily i v tabulkovém přídělu. Divoké šelmy spolu s novými posilami opět začali do soupeřů zarývat své drápy pěkně silně a hluboko. V minulém kole sice poslední celek Západní skupiny podlehl v Havlíčkově Brodě, dlouho to však vypadalo na úplně jiný konec. O tom, že se Medvědi dokáží dobře koncentrovat na souboje s nejbližšími celky v tabulce svědčí fakt, že Most doma nedokázal uhrát jediný bod. Dokonce ani výhra po prodloužení s Chomutovem určitě není k zahození. Kadaň se tak musí mít hodně na pozoru, pokud chce i dále reálně živit vidinu play-off.

Poslední ligová klání:

32. kolo: MBL - BER 3:1
33. kolo: BER - CHM 3:2pp.
34. kolo: MST - BER 1:4
35. kolo: BER - HKR 2:7
36. kolo: HBR - BER 4:2

Poslední zápas Medvědů

Dlouho se houževnaté šelmy bránily před ztrátou bodů. Nepříznivý vstup do utkání si rychle vynahradili, když úspěšně otočili na 1:2. Beroun hrál na ledě Rebelů značně oslaben, zejména v obranných řadách. Na postu beků zaskakoval jeden útočník spolu s ne úplně uzdraveným obráncem. Síly ke konci klání rychle ubývaly. V 52. minutě přišlo vyrovnání a v úplném závěru i dvojice branek domácích, kteří tak se štěstím zvítězili 4:2. Posilování kádru Medvědů tak začíná nést své ovoce, i když to prozatím nebylo na výsledku příliš vidět.

Minulá vzájemná klání

Letos má Kadaň soupeři rozhodně co vracet, ani jednou se ještě z vítězství neradovali. V prvním klání v Berouně vedli černožlutí dokonce dvakrát o gól, přesto se Medvědi radovali z konečného triumfu 3:2. V duelu na ledě Kadaně opět vedl hostující celek. Severočeši se nenechali rychlým inkasováním příliš zaskočit a dokázali vyrovnat na 1:1. Poté se přísun branek zastavil, až v poslední části se opět radovali Medvědi. Kadaň po celý zbytek dvacetiminutovky nedokázala najít odpověď a po boji tak odevzdala všechny body.

Sestavy z předešlých kol

SK Kadaň: Hanuljak (Stejskal) - Spitzer, Mašek, Brňák, Vaněček, Pospíšil, Hlubuček, Chotaš, Kloz, Polanský, Fink, Chyba, Buďa, Kadlec, Kajer, Pražák, Fábry, Bauer, Kýhos, Veverka, Hlusička

HC Berounští Medvědi: Štelmach (Novák) - Gudas, Braniš, Kameš, Novotný, Lukačovič, Jelínek - Appel, Slížek, Frolík - Besser, Šinágl, Tvrzník - Jankových, Kubalík, Vlček - Kupec, Heřman, Pavel

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM