Víme, čemu je potřeba se věnovat, co zlepšit

Miroslav Lučan | 30.07.2008 | |

Víme, čemu je potřeba se věnovat, co zlepšit

Po remízovém utkání s HC GAZPROM ORENBURG jsme krátce vyzpovídali nového hlavního kouče SK Kadaň. Dostalo se k hodnocení prvního přípravného utkání, uplynulé přípravy na suchu a zmínka byla o případném doplnění kádru. Jak odpovídal MILAN ČERNÝ se dočtete v následujících řádcích .....

 

Jak byste dnešní přípravné utkáni s Orenburgem ?

Nastoupili jsem k našemu prvnímu utkání, což bylo také vidět, nastoupili všichni hráči. Orenburg působil velmi dobře, je znát, že je o nějakých 10 možná více dní na ledě. Přesto si myslím, že výsledek je velice dobrý, hlavně úsilí hráču, přístup s jakým do utkání šli. S tím jsme spokojeni. Výsledek není sice důležitý, ale je dobré, že jsem nepropadli, nyní víme, čemu je třeba se věnovat, co zlepšit.

Jak jste spokojen s uplynulou přípravou na suchu ?

Jsme spokojen ! Velmi se nám povedlo soustředění, byli jsem závislí na počasí, ale jak říkám, velice se vydařilo. Pro mě bylo velké překvapení, ani vlastně ne překvapení, ale příjemné zjištění, když tato část není pro hráče příliš oblíbená, že všichni hráči k tomu přistoupili tak jak měli. Musím říci, že kondičně jsem velmi dobře připraveni. Jetě bude část přípravy na ledě, kde se musíme věnovat dalším věcem, pak se teprve ukáže. Když to zkrátím, tak zatím jsem s přípravou velmi spokojen. Když budu srovnávat, tak toto mužstvo by s ostatními s kvalitou přípravy určitě obstálo.

Plánuje se ještě nějaká změna kádru ?

Tak svým způsobem spolupracujeme s Chomutovem, odtud přijde v průběhu léta ještě několik hráčů, když zapadnou do mužstva a budou se hodit, zůstanou tu. My sami máme pět útočných řad a devět obránců, je jisté, že tu nezůstanou všichni. Konkurence tu určitě je.
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM