Kadaň jede do Chomutova

Karel Moulis | 06.12.2010 | |

Kadaň jede do Chomutova

Již po druhé se tito soupeři potkávají v základní části. První duel vyhrál těsně Chomutov 3:2. Jenomže teď může být všechno jinak, soupeř nevyhrál již 3 utkání v řadě, a ani Kadaň zrovna neválí! Je se tedy na co těšit. Okresní derby můžete sledovat ve středu 8.prosince od 17.30 buď přímo v hledišti, popřípadě pro vás bude připraven Online přenos.

 
KLH Chomutov - SK Kadaň
11. kolo 1. ligy – středa 8.12.2010 - 17:30
KLH Chomutov 1. liga
Průběžné pořadí 1. (52. bodů)
Celková bilance 14 vítězství, 2 výhry v pr. , 3 prohry, 6 proher v pr.
Nejvyšší výhra 5:0 (v Písku)
Nejvyšší prohra 2:7 (v Havl.Brodě)
Nejproduktivnější hráč Duda Radek (7+13)
Úspěšnost gólmanů Hanuljak Miroslav (92,87%)
Průměr obdržených branek Hanuljak Miroslav (2,02)

Poslední čtyři zápasy

Poslední utkání ukázala že Chomutov není v nejlepším rozpoložení, vévodí sice tabulce ale za poslední čtyři utkáni vyhrál pouze jednou a to doma proti Písku 3:1. Získal 5 bodů což určitě není to co by si představovali. Dalo by se spekulovat kde je problém, možná ten největší bude tím že nejzkušenější hráči jsou na hostovaní aby byli připraveni na Play-off. Uvidíme tedy jestli se v derby Chomutov chytne a nebo padne ještě níž.

22.kolo Chomutov – Písek 3:1

23.kolo Olomouc – Chomutov 3:2

24.kolo Chomutov – Chrudim 1:2p

25.kolo Litoměřice – Chomutov 4:3p

Chomutov v číslech

Chomutov nastřílel 79 branek za 25 utkání, průměrně 3.16 gólu na zápas, to z Chomutova dělá třetí nejlépe skórující celek ligy. Co se týče obraných aspektů hry nevedou si vůbec špatně. Čtvrtá nejméně inkasující obrana je toho důkazem, celkem obdrželi 58 branek, průměrně tedy 2.32 gólu na zápas.

Na koho si dát pozor

Filip Seman před sezónou odešel právě z Kadaně a teď vládne střeleckým statistikám Chomutova. Letos nastřílel prozatím 13 branek a na 4 přihrál. Tento střelec by měl být určitě nejvíce střežen.

Sestavy z posledních utkání

SK Kadaň: Hylák - Schmidt, Szakal, Hlubuček, Mazanec, Révay, Přindiš, Zmeškal - Balázs, Charousek, Boušek - Eiselt, Mikšovic, Novák - Bečvář, Mužík, Kadlec - Rohan, Klíma, Bursík.

KLH Chomutov: Hanuljak (Štěrba) - Kántor, Bombic, Havíř, Rutta, Prošek, Mudroch - Hřebejk, Kraft, Hluchý - Kuběna, Skořepa, Jíra - Seman, Sikora, Horna - Zucker, Radulay.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM