Přichází souboj o čest - přijíždí Litoměřice

Jindřich Poledna | 13.03.2012 | |

Přichází souboj o čest - přijíždí Litoměřice

Po dvou zápasech venku přichází dvojzápas na domácím stadioně. Ve středu přijedou Litoměřice a v pátek se bude předehrávat poslední kolo, to přijede do Kadaně Šumperk. Zatímco Litoměřice mají stejně jako Kadaň zajištěnou účast v 1.lize i pro příští rok, Šumperku chybí k jistotě jedna výhra. Právě proto se zdá již teď téměř jisté, že po Mostu bude účastníkem baráže tým Berouna.

 
Litoměřice v posledních 2 zápasech prohrály. Nejdříve podlehly v Berouně vysoko 3:8, v pondělí si navíc uřízly ostudu s Mostem. První dvě třetiny byl zápas jasně v režii hostujícího týmu, ale kališníci usnuli na vavřínech a Most je přejel v poslední třetině čtyřmi brankami. Most tak urval skalp Litoměřic v poměru 4:2.

Sestava našeho příštího soupeře z posledního utkání proti Mostu:
HC Stadion Litoměřice: Přikryl (Sklíba) - Kříž, Ketner, Holomek, Martinka, Smetana, Evan, Dudáš, Hříbal - Gengel, Šinágl, Tvrzník - Tůma, Bojer, Hašek - Slížek, Novák, Horčička - Hlusička, Zavřel, Keltner.

Ve skupině o baráž prohrála Kadaň první vzájemné utkání v Litoměřicích v poměru 3:4. Domácí sice vedli 2:0, Kadaň však třemi brankami otočila skóre ve svůj prospěch. Domácí Litoměřice ale zabraly a vyhrály nakonec o jednu branku. Potvrdily tak pravidlo, že ve vzájemných zápasech mezi Kadaní a Litoměřicemi vyhrává vždy domácí tým.

Zápas začíná ve středečním tradičním čase 18 hodin.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM