Nová eŕa klubu má pozitivní odezvu

Jindřich Poledna | 13.12.2015 | |

Nová eŕa klubu má pozitivní odezvu

Před zápasem s Třebíčí bylo představené nové logo kadaňského týmu a také název - SK Trhači Kadaň. Hráčům se název i logo líbí, většina fanoušků má stejný názor. V současné době se musí vše oficiální cestou projednat, aby mohla Kadaň jméno i logo používat. Na tuto skutečnost i sestavu týmu jsme se zeptali trenéra Jaroslava Becka.

 

Získali jsme další důležitou výhru, proč byly ale tak výrazné změny v sestavě?
Celou sestavu jsme opět museli překopat, protože někteří hráči nejsou k dispozici. Chlouba, Račuk a Veselý nastupují za Piráty, Mrázek s Drtinou jsou nemocní. Do sestavy bychom chtěli zařadit Rýgla, který však bude v reprezentační pauze řešit další angažmá. My bychom o jeho služby stáli, ale má ve smlouvě reguli, která mu dává šanci podívat se jinde, pokud by nehrál v A-týmu Pirátů… Dva hráče máme na reprezentačním srazu dvacítek, další jedou na vánoční akci osmnáctek… Navíc se jeden až dva hráči pravděpodobně přesunou do Chomutova, protože Kämpf je po operaci slepého střeva mimo hru.

Jak se týmu líbí nový název a nové logo?
My to vnímáme rozhodně pozitivně! Klukům se moc líbí. Chtěli bychom poděkovat všem, kteří se na realizaci podíleli. Velký dík patří všem, kdo tuto akci realizoval, speciálně společnosti NONAC, která se výrazně podílela na přípravě suvenýrů. Klobouk dolů, jak rychle stihli všechno připravit! Teď už jen zbývá, aby se vše projednalo na oficiální úrovni a my mohli začít nový název a nové logo používat.

Děkujeme za rozhovor.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM