Utne Kadaň proti Mostu sérii tří porážek?

Redakce | 02.02.2016 | |

Utne Kadaň proti Mostu sérii tří porážek?

K a d a ň - WSM liga pokračuje svým 47. kolem, které kadaňským příznivcům nabídne pikantní severočeské derby s Mostem. Ačkoli se Most aktuálně nachází na posledním místě, nebude se jednat o jednoduché utkání. Úvodní buly středečního zápasu je naplánováno na 18:00.

 

HC Most

Most aktuálně okupuje poslední příčku WSM ligy s 39 body na svém kontě a skórem 112 vstřelených branek ku 168 obdrženým. Na předposlední Šumperk ztrácí Most pět bodů. Nejproduktivnějším hráčem je zkušený Vojtěch Kubinčák, jenž ve 46 odehraných zápasech zvládl nasbírat 39 kanadských bodů za čtrnáct branek a dvacet pět asistencí.

Dohrávka Mostu nevyšla

Poslední utkání Mostu bylo vrámci dohrávky 42. kola WSM ligy, kdy na svém ledě hostil přerovské Zubry. Toto utkání domácím už nesedlo tolik, jako to proti pražské Slavii (6:5sn), hned ve druhé minutě poslal do vedení Přerov Kovařík. Na tuhle branku zvládl Most odpovědět zásluhou Roda, ale to bylo od domácích v tomto utkání vše. Naopak Přerov v průběhu druhé a třetí části přidal další tři branky a odvezl si z Mostu pohodlné vítězství 4:1.

Mostecké sestava proti Přerovu

Hanuljak – Kokeš, Šesták, Hora, Strejček, Cvrk, Zeman, Pokorný – Kubinčák, T. Doležal, I. Řehoř – Nedrda, Rod, Slavíček – Tauš, Alinč, Smolka – Hanzl, Rindoš.

Kadaňský nezdar v Třebíči

Po nevydařené první třetině, kterou prohráli trhači 0:4, bylo téměř po zápase. Domácí po třech brankách vyhnali na střídačku Jakuba Čecha, postupně se Třebíč dostala do vedení 5:0. Jedinou kadaňskou trefu zaznamenal v 56. minutě Petr Macháček. Domácí však ještě těsně před koncem zápasu korigovali na konečných 6:1.

Sestava Kadaně v utkání proti Třebíči

Čech (17. Dvořák) – Trefný, Černý, Szathmáry, Novák, Weinhold, Kolařík, Bláha – Sloboda, Kverka, Chlouba – Hlava, Šťovíček, Macháček – Vaněk, Vrána, Huňady – Wágner, Deveri, Lehnert.

Pozápasové hodnocení Jaroslava Becka:

První třetina pro nás vypadala opticky dobře, ale přišla penalta a tři kuriózní chyby, které se běžně nestávají. Co je toho důvodem, je těžké říct, možná další korekce a změny v sestavě, které mají vliv na spolupráci a sebedůvěru hráčů. Po Budějovicích na nás leží jakýsi batoh. Ztratili jsme dnes zápas, který pro nás vypadal velmi dobře, pak už jsme se s tím snažili něco dělat vcelku zbytečně, protože Třebíč bránila, hlídala si střední pásmo a čekala na nějakou další naši chybu. Soupeři gratulujeme k vítězství a věříme, že do středy s tím ještě něco uděláme. Dnes jsme Martinu Falterovi zvedli sebevědomí, za to nám asi Kometa poděkuje, protože naši střelci dnes byli naprosto sterilní. Myslím si, že zápas zlomil třetí gól domácích.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM