Trhači vyzvou německý celek z Crimmitschau

Sabina Nováková | 29.08.2019 | |

Trhači vyzvou německý celek z Crimmitschau

K a d a ň – Další domácí duel Trhači odehrají v pátek 30. srpna. Netradičně bude úvodní buly vhozeno až v 19 hodin. Netradiční bude i soupeř, tentokrát do Kadaně zamíří Eispiraten Crimmitschau, kteří momentálně působí v druhé německé lize.

 

Trhači se naposledy s německým kádrem střetli v rámci přípravy na startu sezóny 2015/2016. Tehdy se Kadaň se soupeřem popasovala úspěšně a těsně 6:5. ETC Crimmitschau jakožto účastník DEL 2 se minulý ročník umístil na desáté příčce tabulky.

Kadaňští zatím však čekají na první vítězství v rámci přípravy. Doposud jim síly nestačily například na Ústí nad Labem 4:8, dvojzápas s ruským Sachalinem dopadl také lépe pro hostující tým – 2:3 v prodloužení a 0:3. Klatovy na kadaňském ledě zvítězili 5:2 a na půdě Chomutova Trhači padli 0:6. Poslední střetnutí si černožlutí střihli s nováčkem Chance ligy, tedy s Baníkem Sokolov. I on nastoupil v plné síle a Trhače přemohl 6:1.

Přijďte v pátek podpořit na zimní stadion kadaňský A-tým v boji se zahraničním soupeřem. Startujeme netradičně v 19 hodin. A pozor! V tento den bude také možnost koupit si permanentní vstupenku na sezónu 2019/2020. K dostání bude jako vždy na pokladně.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM