K poslednímu duelu sezony cestují Kadaňští do Havířova

Jiří Novotný (KAD) | 08.03.2021 | |

K poslednímu duelu sezony cestují Kadaňští do Havířova

K a d a ň / H a v í ř o v - Závěrečný duel letošního ročníku Chance ligy sehrají Trhači na ledě Havířova, čeká je tedy bezmála 500 kilometrů dlouhá štreka napříč republikou. Úvodní buly padne v 17:00 a připraven bude tradiční online přenos na webu onlajny.com.

 

HAVÍŘOV ZE HRY O PLAY OFF

Tým vyznávající modrobílou kombinaci barev se dlouho držel na pozicích slibujících postup do vyřazovacích bojů, ale nakonec pro ně sezona stejně jako pro Kadaň končí již na začátku března.

Osudnou se jim stal závěr ročníku, jenž zastihl v dobré formě Ústí nad Labem, které poslední vstupenku do předkola v sobotní přímé konfrontaci uloupilo ve svůj prospěch.

Po bezbrankové první třetině dvakrát v rychlém sledu udeřil Doktor, jenž poslal AZet do vedení 0:2. Domácí Slovan ještě před sirénou snížil a na začátku třetí části srovnal krok. Když už se zdálo, že zápas dospěje do prodloužení, zametl puk do odkryté klece Vrdlovec a ukončil havířovské naděje na účast v nadstavbě, kam na jejich úkor proklouzli Ústečtí.

    Poslední sestava AZ Heimstaden Havířov:

    Stezka – Rašner, Chroboček, Bořuta, Kachyňa, R. Havel, Mrowiec, Ševěček – R. Szturc, Prokeš, Rudovský – O. Procházka, F. Seman, Doktor – Cihlář, Maruna, Mrva – Becher, Petriska, Horváth.

Kadaňští v domácí derniéře přivítali Vsetín a na předchozí těsné bitvy se jim tentokrát navázat nepodařilo. Trhačům ujel vlak již v první třetině, kterou prohráli 0:2 a na začátku druhé části přidali Valaši třetí zásah. Pak sice vykřesal naději šťastným gólem Matyáš Svoboda, jenže hosté vsítili nešťastnému Hanuljakovi další čtyři branky. V samém závěru skóroval Chlouba, jenž pouze mírnil porážku na konečných 2:7.

    Poslední sestava SK Trhači Kadaň:

    Hanuljak – Havlín, Seemann, Kottek, Trefný, Naar, Horáček, Delmarche – T. Koblížek, J. Svoboda, M. Zabloudil – Adámek, Morong, Chlouba – Veselý, M. Svoboda, Homer – Babičev, Hradecký, Bačo.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM