První přípravný zápas hraje Kadaň na Kladně

Ondřej Koubek, David Schlegel | 29.07.2004 | |

První přípravný zápas hraje Kadaň na Kladně

V pátek 30. července v 10:30 nastoupí na kladenském ledě hokejisté SK Kadaň ke svému prvnímu přípravnému utkání na nadcházející sezónu. Kladno již dokázalo v úterním střetnutí porazit svého prvního soupeře nové sezony Karlovy Vary, když bodově zazářila navrátivší se dvojice Martin Procházka - Pavel Patera. Na svou minulost v kladenském dresu jistě rád zavzpomíná útočník Tomáš Polanský.

 
Kladenské řady po letní přestávce znatelně obohatil brankář Zdeněk Orct, pro kterého je zdejší angažmá návratem z ruské Superligy, v útočných řadách není možné přehlédnout vysoce produktivní dvojici Procházka - Patera. Patera si návrat na Kladno velice pochvaluje a jeho dokonalou pohodu vystihuje i fakt, že v úvodním přípravném zápase se s Martinem Procházkou postarali o tři góly. V útoku doplnil "dvojčata" nejmladší hráč utkání, teprve šestnáctiletý Michael Frolík.

Do sestavy se vrátil Jaroslav Špelda, který loni laboroval se zraněním, a z Jihlavy se vrátil mladý bek Tomáš Kolafa, který s Duklou vybojoval postup do nejvyšší soutěže. Z Kladeňáků má vzpomínku na Kadaň obránce Jakub Evan, který v sezóně 2001/02 odehrál v královském městě 2 mistrovská utkání. Z druhého tábora nastupoval za Kladno v extralize Tomáš Polanský.

Sestava Kladna v přípravném utkání s Karlovými Vary: Orct – Ševc, Kasík, Čech, Petr Hořava, Zeman, Špelda, Kolafa, Evan - Miloslav Hořava, Horna, Gardoň, Klimt, Michael Frolík, Patera, Martin Procházka, Bílek, Zajíc, Havel, Hluchý, Kalla, Martin Frolík, Pazourek

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM