„Z naší strany to byl dobrý zápas,“ ohlíží se navrátilec Roman Prošek

Marcel Holl | 03.12.2013 | |

„Z naší strany to byl dobrý zápas,“ ohlíží se navrátilec Roman Prošek

K a d a ň - V utkání 28.kola se v dresu Kadaně představil Roman Prošek. Zkušený zadák se do zápasového trikotu oblékl od zářijového zranění. „Upřímně jsem to čekal horší, ale nakonec to i docela šlo,“ říká.

 

Domácí hokejisté byli Mladé Boleslavi po velkou část zápasu vyrovnaným soupeřem. O vítězství Středočechů rozhodla poslední třetina. V ní se prosadil Broš s Lencem, kteří využili práce Tomáše Klimenty. „Já si myslím, že utkání to bylo vyrovnané. Oni poté líp využili nějakou tu svoji šanci. Měli tam více štěstí, že se to tam odrazilo. Mají dobré mužstvo. Zápas to byl dobrý z naší strany. Škoda, že nemáme žádný bod,“ hodnotí zápas proti favoritovi soutěže navrátilec do sestavy.

„Proti Boleslavi rozhodlo právě to, že to bylo vyrovnané. Když už jsme udělali nějakou chybičku, tak toho soupeř dokázal využít, protože má zkušené mužstvo. To asi zápas rozhodlo, že oni to dokázali využít a my ne,“ popisuje rozhodující momenty zápas dlouholetá opora extraligové obrany Karlových Varů.

Roman Prošek oblékl dres Kadaně v soutěžním utkání naposledy 18.září na ledě Olomouce. Od té doby léčil zánět v kontíku. „Upřímně jsem to čekal horší, ale nakonec to i docela šlo,“ popisuje své pozápasové pocity.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM