Kadaňští ve středu vyzvou Benátky nad Jizerou!

Ladislav Froněk | 02.12.2019 | |

Kadaňští ve středu vyzvou Benátky nad Jizerou!

K a d a ň / B e n á t k y n/ J i z e r o u - Trhači v rámci 29. kola doma přivítají třinácté HC Benátky nad Jizerou. Kadaňští v posledním klání padli 2:6 proti Litoměřicím. Středočechům se povedlo zvítězit ve všech posledních třech utkáních. Sledujte s námi zápas na kadaňském zimním stadionu! Úvodní buly bude vhozeno v 18 hodin. Na utkání bude naposledy kasička, do které budete moci přispět. Veškeré finance půjdou na pediatrické oddělení do kadaňské nemocnice, nakoupí se za ně hračky a pomůcky pro děti, které jim hráči a členové realizačního a redakčního týmu v pátek, 6. prosince, donesou. Pomozte nám vykouzlit dětem úsměv na tváři! Prvních 300 fanoušků na tomto zápase se také dočká dárkového balíčku s pozornostmi. Na místě se též budete moci zapojit do fotosoutěže a znalostní soutěže.

 
SK TRHAČI KADAŇ vs. HC BENÁTKY N/JIZEROU
16. místo
11 bodů
POZICE13. místo
34 bodů
48:128SKÓRE71:92
V – VP – PP – P
3 – 0 – 2 – 23
BILANCE V – VP – PP – P
6 – 7 – 2 – 13
16,10 % – 80,77 %PŘESILOVKY – OSLABENÍ14,39 % – 78,63 %
455 tr. minutTRESTNÉ MINUTY403 tr. minut

MOŽNOST PŘISPĚT NA DĚTSKÉ PACIENTY V KADANI

Tuto středu budete mít naposledy možnost při vstupu přispět libovolnou částku na nákup potřebných věcí pro pediatrické oddělení v Nemocnici Kadaň a jeho pacienty. Veškeré předměty následně kadaňští hráči přinesou 6. prosince v rámci návštěvy a předají je paní primářce MUDr. Patricii Kotalíkové a dětem na tomto oddělení. Buďte s námi součástí.

MIKULÁŠSKÁ NADÍLKA S AUTO MYSLIVEC PODBOŘANY

Na místě bude také připraveno 300 dárkových balíčku, které si Auto Myslivec Podbořany připravil právě pro Vás. Budete se mimo jiné moci zapojit do znalostní soutěže nebo do fotosoutěže. Soutěžit s Vámi budou i hokejisti! Po zápase bude z obou týmů vyhlášen nejlepší hráč utkání, oba si domů odnesou dárkový balíček a slevový voucher. Před zimním stadionem také budou tři nová vozidla z autoparku z Podbořan, na místě si budete moci rezervovat předváděcí jízdu. Více informací naleznete zde

POSLEDNÍ ČTYŘI UTKÁNÍ SKONČILA V NEPROSPĚCH TRHAČŮ

Naposledy se Kadaňským podařilo vyhrát ve 24. kole 4:3 proti Baníku Sokolov. Od té doby se jim ale nepodařilo uspět. Série proher začala porážkou 3:6 proti Jestřábům z Prostějova, v tomto souboji rozhodla dominantní druhá třetina Prostějovských. I další klání skončilo pro Kadaňské prohrou, tentokrát padli v poměru 0:3 proti Ústí nad Labem. Součástí 26. kola bylo i střetnutí Trhačů s Horáckou Slavií z Třebíče, ani to bohužel nedopadlo v jejich prospěch - 1:3. V posledním kole se utkala Kadaň se Stadionem z Litoměřic, kde padli v poměru 2:6. Zápas Trhačům prohrála hlavně první třetina, kde inkasovali hned třikrát.

    Poslední sestava SK Trhači Kadaň:

    Wolf (49. Štěpánek) – Trefný, Novák, L. Chalupa, Zeman, Foltýn, Poizl, Procházka – Wojnar, Kůs, Wágner – Dubský, Žolobov, Michnáč – Čech, Morong, Poppel – Homer, Rindoš, Müller.

BENÁTKY N/JIZEROU SE VEZOU NA VÍTĚZNÉ VLNĚ

Svěřenci Valdemara Jiruše zvítězili v posledních třech zápasech, vítězná série započala 26. kolem proti Baníku Sokolov, když vyhráli poměrem 4:1. Střetnutí zapečetila hlavně nedůrazná druhá třetina Sokolovských. O zápas později se střetli Středočeši s LHK Jestřábi Prostějov. Fanoušci se dočkali až prodloužení, ve kterém Prostějovští inkasovali a Benátečtí vyhrály 4:3. Poslední utkání z třetice vyhraných bylo odehráno v pondělí 2. prosince, a to proti SK Horácké Slavii Třebíč. Fanoušci opět byli svědky prodloužení, v němž nadcházející soupeř Trhačů zpečetili zápas vítězným gólem - 3:2.

    Poslední sestava HC Benátky nad Jizerou:

    Schwarz – Bukač, Kunst, Buchtela, Havlín, Niko, Hampl, Aubrecht – Šír, Musil, Průžek – Duda, Chrtek, Wiencek – Jiruš, Dlouhý, Špaček – Křepelka, Šafařovský, Drábek.

V POSLEDNÍM VZÁJEMNÉM STŘETNUTÍ KADAŇ TĚSNĚ PADLA

Poslední utkání obou celků bylo součástí 14. kola Chance ligy, kdy se Trhači vydali na stadion do středních Čech. Duel byl dlouhou dobu napínavý. První třetinu se Štěpánu Čechovi po asistenci Rindoše a Poizla povedlo vstřelit branku a Trhači vedli až do třetí třetiny. V poslední části se opět jako první trefili Kadaňští. Tentokrát gól padl z hole Alberta Michnáče po asistenci Janduse. Následně ale Středočeši opětovali úder. V devětačtyřicáté minutě se trefil Daniel Bukač po asistenci Najmana a Jiruše, přesně o deset minut později inkasovali Trhači po střele Klapky, jemuž asistoval Bukač a Duda. Zápas tedy pokračoval až do prodloužení, ve kterém se trefil po třiceti vteřinách Radek Duda po asistenci Průžka. Souboj tak skončil vítězstvím domácího kádru 3:2.

KADAŇ vs. BENÁTKY N/JIZEROU
Jakub Neužil - 89,92 %
Oliver Štěpánek - 87,84 %
BRANKÁŘIMatěj Žajdlík - 91,72 %
Marek Schwarz - 88,89 %
Roman Chlouba
18 (8+10)
PRODUKTIVITA Radek Duda
26 (10+16)
František Wágner
9 gólů
GÓLYRadek Duda
10 gólů
Jakub Trefný
13 asistencí
ASISTENCERadek Duda
16 asistencí
Jaroslav Kůs
175/350 – 50.00 %
VHAZOVÁNÍ Ondřej Chrtek
212/417 - 50,84 %
Štěpán Čech
28 zbl. střel
ZBLOKOVANÉ STŘELYJán Niko
31 zbl. střel
Michael Foltýn
103 tr. minut
TRESTNÉ MINUTYRadek Duda
75 tr. minut
Jakub Trefný
21:42 min/z
ČAS NA LEDĚRadek Duda
19:17 min/z

Foto: Dalibor Kachlík

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM